Уеб Маркет Груп ООД

+359 988 307 807

office@kabelche.bg

Понеделник до Петък (10:00-17:00ч.)

Често Задавани Въпроси

Кога ще пристигне поръчката ми?

Срокът за доставка е 1 работен ден (за поръчки, направени до 17:00 часа в работни дни). Доставката до адрес на клиента се осъществява в рамките на работния ден. Ако сте посочили доставка до офис на куриера, може да вземете пратката си от офиса след 09:00 сутринта.

При извънредни ситуации като: влошени метеорологични условия, официални празници и пр. може да възникне забавяне в сроковете за доставка, но това са независещи от нас обстоятелства, за които не можем да поемем отговорност.

Къде е касовият бон?

Поръчките от сайта се подготвят с услугата „наложен платеж чрез пощенски паричен превод“. За направеното от клиента плащане куриерът издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“.

Размислих за поръчан продукт. Мога ли да го върна?

Ако продуктът е в състоянието, в което сте го получили (с ненарушена опаковка, с всички придружаващи документи и аксесоари), разбира се може да ни го върнете. За целта, попълнете формата за връщане и замяна на сайта, като поясните дали искате замяна с друг продукт или връщане на парите. От вас се изисква да осигурите безопасния транспорт на връщания продукт, като го опаковате подходящо (както сте го получили) и да го изпратите на адрес:

гр. Търговище, ул. Крали Марко 2-4; Получател: Уеб Маркет Груп ООД

или

гр. Търговище, офис на Еконт „Запад“; Получател: Уеб Маркет Груп ООД

Разходите по връщането на продукта са за сметка на клиента.

Повече информация относно условията за връщане и замяна, както и формата за връщане и замяна може да намерите ТУК.

Изпратете ни съобщение