Как да разбера, че поръчката ми е приета?

След като оформите поръчката и я потвърдите, ще получите писмо на e-mail адреса, който сте посочили при вашата регистрация. Това писмо е потвърждение, че поръчката Ви е направена успешно и е изпратена за обработка. Ако не получите такъв e-mail, моля свържете се с нас на адрес office@kabelche.bg. След като подготвим и изпратим поръчката Ви, ще получите втори e-mail, за промяната на нейния статус на “изпратена”.

При възникване на неточности в информацията към поръчката или допълнителни въпроси, наш оператор ще Ви потърси на телефонния номер, оставен при оформянето на поръчката.

Моля, имайте предвид, че поръчката няма да бъде изпратена, ако данните за доставката са грешни или непълни и не можем да се свържем с Вас за изясняване на проблема в рамките на работния ден.

Доставката е за сметка на Купувача, освен ако не е упоменато друго!

Кога ще получа поръчката си?

Доставката на поръчки направени до 17:00ч. в работен ден (понеделник – петък) се извършва на следващия ден (без неделя).

Поръчките направени след 17:00ч. се изпращат на следващия работен ден.

В зависимост от посочения от Вас метод за доставка, може да получите пратката си по следните начини:

ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ ЕКСПРЕС

Ако сте избрали доставка до офис на Еконт, поръчката Ви ще бъде изпратена до избран офис на куриера, който трябва да посетите, за да получите пратката си (поръчки, направени в петък до 17:00, могат да бъдат взети от офис на куриера включително и в събота до 13:00). Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ това SMS на телефонния номер, оставен при поръчката.

ДОСТАВКА ДО ТОЧЕН АДРЕС

Ако сте избрали доставка до врата, поръчката Ви ще бъде доставена до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка. Точният час за доставка се определя според индивидуалния график на куриера. Когато е на адреса, куриерът ще Ви потърси на телефонния номер за връзка, оставен при поръчката.

Доставките до точен адрес се извършват от куриерска фирма Спиди АД.

Добавянето на приоритетен (точен) час за доставка е възможно, но оскъпява крайната цена на доставката с 2лв. Ако желаете да заявите приоритетен час на доставка, моля уточнете това при оформяне на поръчката, в полето „Допълнителна Информация”.

ВАЖНО: Всички пратки от нашия онлайн магазин се изпращат на клиента с безплатна опция за тест и преглед преди плащане. Клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост (в някои случаи, дали продуктът работи) В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или повреден, клиентът е длъжен да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента! Онлайн магазин Kabelche.bg не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

Цена на доставката

Цените за доставка на стоките от нашия сайт са фиксирани и не зависят от теглото и броя на поръчаните стоки.

  • Цената на доставката до всеки офис на Еконт в страната е 3.50лв.
  • Цената на доставката до точен адрес е 5.50лв.
  • Поръчки на стойност над 50лв. се изпращат с безплатна доставка.

Как ще платя?

Поръчките от сайта могат да бъдат заплатени:

  • с наложен платеж – Заплаща се на куриера, след получаване на пратката
  • с банков превод – Предварително превеждане на стойността на поръчката по банкова сметка на търговеца (директен депозит)
  • с PayPal – Предварително заплащане на стойността на поръчката със системата за разплащане PayPal (може да платите и директно с кредитна/дебитна карта).

Доставки в чужбина
Уважаеми клиенти, за момента не осъществяваме доставки в чужбина и всички поръчки, с адрес за доставка извън границите на страната, няма да бъдат обработвани и изпращани! Благодарим Ви за разбирането!

Офис локатор: открийте най-близкия офис на Еконт