УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Клиентът има право да върне или замени закупен от Kabelche.bg продукт, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката. Върнатата стока трябва да е запазена във вида, в който е получена (с оригиналната си опаковка, без следи от употреба, с ненарушена цялост, с всички придружаващи я аксесоари и документи). Ако продуктът е видимо използван, опаковката му е деформирана или е в състояние, което прави продажбата му невъзможна, стоката ще бъде върната обратно на клиента, за негова сметка.

При отказ от поръчка, търговецът възстановява на потребителя стойността на закупения продукт в 14-дневен срок от упражняване правото му на отказ.

Потребителят дължи само разходите по връщането на стоката на търговеца.

Възстановяването на сумата става по някой от следните начини:

  • По банков път, по посочена от клиента лична банкова сметка, открита в Република България
  • Чрез пощенски паричен превод, който може да бъде получен в избран от клиента офис на куриера (Спиди или Еконт Експрес)

В случай на грешка от страна на търговеца (напр. грешно фактурирана или доставена стока), разходите по доставката и връщането на продукта, се поемат от последния.

В случай, че потребителят върне продукт и желае замяната му с друг, разходите по доставката на новия продукт, са за сметка на клиента. При замяна, новият продукт се изпраща на потребителя, след като вече закупения бъде върнат.

ПРИ ТРАНСПОРТНИ ДЕФЕКТИ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕТО НА ПРОДУКТА
ВАЖНО: Всички поръчки, направени в Kabelche.bg, се изпращат на клиента с опция за тест и преглед преди плащане. Клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост (в някои случаи, дали продуктът работи) В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или повреден, клиентът е длъжен да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента! Онлайн магазин Kabelche.bg не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.
АДРЕС ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

След приключване на електронната заявка за Връщане/Замяна, стоката следва да бъде изпратена на адрес:

  • гр. Търговище, ПК 7700, офис на Еконт Експрес – Запад (бул. Сюрен 1)

или до адрес

  • гр. Търговище, ПК 7700, ул. Крали Марко 2-4

Получател: Уеб Маркет Груп ООД

Продукти, изпратени без направена заявка на Връщане/Замяна в системата, няма да бъдат разглеждани до момента, в който такава не бъде създадена от клиента. Пратки, изпратени на адрес различен от посочения, няма да бъдат разглеждани.

ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ

До: Уеб Маркет Груп ООД

Адрес: гр. Търговище, ул. Гладстон 6 вх. В ет. 5 ап. 16

Булстат: BG200217908

С настоящото уведомявам, че се отказвам от сключения от мен договор за покупка на следните стоки/услуги: