Свързването на компютър или лаптоп към телевизор може да се извърши посредством няколко вида кабели, в зависимост от портовете, с които разполага компютъра/лаптопа и телевизора.

Свързване посредством HDMI кабел

HDMI Интерфейс

Свързването с HDMI кабел е най-разпространеното в момента. Ако двете Ви устройства разполагат с HDMI интерфейс като показания на картинката, може направо да пристъпите към статията ни “Как да изберем правилния HDMI кабел?

Свързване посредством VGA кабел

В случай, че разполагате с по-стар телевизор или компютър и нямате HDMI интерфейс е много вероятно да имате VGA интерфейс.

VGA е по-стар, но също доста разпространен интерфейс, който за разлика от HDMI предава само картината, без звука. Друга съществена разлика е, че тук сигналът е аналогов, докато при HDMI предаваният сигнал е цифров.

В случай, че разполагате с устройства с VGA интерфейс, можете да направите връзката с VGA кабел. Kabelche.bg предлага висококачествени VGA кабели с ферит на добри цени!

Свързване посредством DVI кабел

Макар и доста по-рядко използван, DVI интерфейсът също се среща при много устройства.

В случай, че разполагате с този интерфейс, който може да предава и цифрово и аналогово съдържание вижте предлаганите от нас DVI кабели.

Свързване посредством преходник

Разбира се, винаги може да се случи да имате компютър или лаптоп с един интерфейс и телевизор, който искате да свържете, с друг. В този случай просто идентифицирайте двата интерфейса, които използват устройствата Ви и разгледайте нашите преходници VGA към HDMI, VGA към DVI и DVI към HDMI.

12.00лв.39.00лв. с ДДС
8.00лв.89.00лв. с ДДС
12.00лв.79.00лв. с ДДС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си. Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.